Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

BREEDVELD vouwwanden

Wat is een vouwwand?
Een vouwwand is een wand die als een accordeon open en dicht gaat. Het grote voordeel van een vouwwand is dat je deze in één handbeweging snel geheel kunt openen of sluiten. Op deze wijze kan de vouwwand bijna fungeren als deur.

Vouwcomfort waar het stil van wordt
De zeer fraaie houten vouwwanden van BREEDVELD hebben dankzij een gepatenteerd ontwerp een vooraanstaande positie binnen de Nederlandse interieurbouw. De hoge kwaliteitsnorm, de vederlichte hanteerbaarheid en de uitstekende geluidsisolatiewaarden maken deze wand tot een echte klassieker. De afwerk- en kleurmogelijkheden zijn legio en per paneel toepasbaar. Uitvoering in kunstleer behoort tevens tot de mogelijkheden.

Verrassend veel flexibiliteit
De vouwwand biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Met de F600 en FP600 halen we geluidsisolerende waarden tot 46 dB, waardoor u aan beide zijden van de wand ongestoord kunt vergaderen. De FP600 kan zelfs helemaal vlak getrokken worden, wat ruimtes een extra strakke uitstraling geeft. De vouwwandontwerpers van BREEDVELD adviseren u graag over de technische en visuele opties die volledig aansluiten op uw wensen ten aanzien van het ruimtegebruik.
 
 
download brochure