De Voordelen van multifunctionele klaslokalen

Veranderingen in het onderwijs vragen om oplossingen in flexibiliteit. Met de mobiele wandsystemen van BREEDVELD creëert u de flexibele omgeving waarin perfect geanticipeerd kan worden op groei en krimp en op het anders inrichten van de leeromgeving. Wilt u van twee (of meer)klaslokalen één flexibele ruimte maken of kiest u juist voor het multifunctioneel maken van uw aula of andere grote ruimte? BREEDVELD is de aangewezen partij.

Altijd optimale lesruimte

/
De Bron Christelijke basisschool

"De omvangrijke teamkamer, ook wel gebruikt als ontvangstkamer voor ouders, is in 2016 voorzien van een mobiel wandsysteem. Wanneer er in verband met de toename van het aantal leerlingen meer capaciteit gewenst is, realiseert men met het mobiele systeem in een handomdraai een kleinere teamkamer én een extra klaslokaal."

Project: CBS De Bron
Plaats: Harderwijk

Van inventarisatie tot oplevering in drie stappen

1

Inventarisatie & productie

Na inventarisatie van uw wensen ontvangt u een voorstel op maat. Na goedkeuring kan een gemiddelde wand al binnen een week worden geproduceerd.

2

Planning & montage

Op de met u afgesproken montagedag(en) worden de eventueel benodigde bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd. Aansluitend wordt de wand geïnstalleerd.

3

Uitleg & gebruik

De oplevering! Na een korte uitleg weet u precies hoe de wand moeiteloos en snel door één persoon te bedienen is.

Uw ruimte ook in één dag multifunctioneel?

Neem contact op

Veertig jaar specialist in verplaatsbare (school)wanden

40 jaar

BREEDVELD, opgericht in 1906, is al ruim veertig jaar de specialist in het multifunctioneel maken van scholen. We hebben in deze vier decennia ruim 1.250 onderwijsprojecten uitgevoerd. Bij BREEDVELD begrijpen we dat aanpassingen in een schoolomgeving vlot moeten verlopen. Daarom krijgt u een vast contactpersoon, werken we alleen met eigen mensen en wordt de plaatsing desgewenst in de vakantieperiode gerealiseerd.

/
/
/
/

Wij vertellen u graag meer over het gemak voor uw school...

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze mobiele wanden? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook bellen of e-mailen.

Liever snel contact? Bel ons...
T +31(0) 487 542 888