Direct contact?  Bel ons opT+31(0) 487 542 888

Glaswand G10/G12

Glaswanden, efficiëntie op haar mooist

De BREEDVELD mobiele glaswand G10 is een niet geïsoleerde glaswand met tien mm enkel gehard glas. De aluminium lijsten aan de boven- en onderzijde van de wand dienen ter bevestiging van sluitmechanieken en ophangingen. De glaswand G10 is één van de vele pareltjes binnen het scala mobiele wanden van BREEDVELD. De aluminium constructiedelen zijn van de beste kwaliteit en in iedere gewenste RAL-kleur te verkrijgen. Omdat de glaspanelen geen verticale aluminium profielen nodig hebben, kunt u kiezen voor een constant doorlopend design.

Transparante flexibiliteit 

De G10 en G12 mobiele glaswanden zijn uitgerust met hoogwaardige gelagerde wielstellen en loopconstructies waarvan de kwaliteit uniek is in de markt. De wanden kunnen optioneel worden uitgevoerd met loopdeuren, dubbele loopdeuren, hoekopstellingen en dubbele parkeermogelijkheden. We adviseren u graag.

Impressies glaswanden

Voorbeelden van type G10/G12

Downloads

Download Mobiele paneelwanden brochure

Mobiele Glaswanden

Naast paneelwanden levert BREEDVELD ook een compleet assortiment mobiele glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Download brochure

Specificaties G10

Een BREEDVELD glaswand G10 / G12 is een enkelwandige mobiele glaswand voor binnen gebruik. De glaspanelen kunnen open en dicht worden geschoven doordat de glaspanelen opgehangen zijn aan wielstellen die aluminium rail kunnen rollen.

Technische omschrijving

Paneelopbouw
De glasplaten worden opgesloten in aluminium klemlijsten aan de onder- en bovenzijde. In de bovenlijst zijn de 2 gelagerde wielstellen met kunststof loopvlak gemonteerd die op hun beurt in een aluminium boven rail rollen (geen ondergeleiding)

Voor de samenstelling van de wand zijn onderstaande paneeluitvoeringen leverbaar:

 

  • Standaard Paneel (SP)
  • Paneel met daar in een deur (IPD)
  • Dubbele deuren verdeeld over twee panelen (DPD)
  • Wand hoge deur, eind paneel (EP)
  • Vrij eindpaneel (FEP)


Maten
Maximale wandhoogte: Ca. 3000 mm voor de G10 en ca. 3500 mm voor de G12
Maximale wandbreedte: Onbeperkt.
Paneelbreedte: Wordt opgedeeld op de beschikbare dagmaat, maximaal 1240 mm.
Pakketbreedte: Dit is de paneelbreedte Let bij bepaling van eventuele nisbreedtes op voldoende vrije ruimte voor de handen.
Pakketdikte: Aantal panelen x ca.60 mm.

Geluidsisolatie
Visuele afscheiding

Visueel 0-20 dB. Enige demping 21-39 dB. Redelijke demping 40-43 dB (Wordt vaak toegepast tussen gang en kantoor / leslokaal). Vergaderkwaliteit 44-47 dB (De meest gekozen waarde tussen klaslokalen / vergaderruimten).  Zeer goede vergaderkwaliteit 48-50 dB (Indien er vertrouwelijke gesprekken worden gevoerd). Conferentie kwaliteit 51-53 dB (grote vergaderzalen / conferentieruimten met grotere groepen). Geluid versterkte conferentie kwaliteit 54-58 dB  (Alleen zinvol bij gedilateerde ruimten zonder doorvoeren. Geen glas of deuren mogelijk.)

Materiaal
10 of 12 mm gehard glas, afhankelijk van type. Veiligheidsglas en/of glas met folies of prints als optie. Klemlijsten en hang en sluitwerk in geanodiseerd aluminium, optioneel in RAL gemoffeld.

Optioneel gemoffelde omkaderprofielen en borstelstrips mogelijk. Kogelgelagerde wielstellen van verzinkt staal, al dan niet bekleed met kunststof loopvlak.

Gewichten
Ca. 25 kg/m2 voor de G10 en 30 kg/m2 voor de G12

Kaderprofielen
Optioneel

Loopwerk
De G10 en G12 zijn uitgerust met onderhoudsvrije gelagerde wielstellen, die uiterst soepel in een hoogwaardige aluminium railconstructie lopen. Géén ondergeleiding nodig.

Ophangingen
2-punts ophanging met excentrische parkering (EP): de panelen worden excentrisch geparkeerd.2-punts ophanging met vrije parkering (FP): de panelen worden vrij ergens buiten de hoofdrail geparkeerd. Door middel van hoeken en wissels kunnen de panelen naar parkeerplaatsen en/of andere railsecties gerangeerd worden. Railontmoetingen tussen de 90º en de 180º zijn mogelijk.


Bediening
Handbediend.

Kleuren
Klemlijsten en kaderprofielen naturel geanodiseerd aluminium of optioneel in RAL gemoffeld. Rail standaard in RAL-kleur gemoffeld.


Bestandheid
Goed bestand tegen vocht.

Brandbaarheid
N.v.t.

Brandwerendheid
Neen


Ontwerpdetails
De dragende constructie dient voldoende sterk, stijf en waterpas te zijn, rekening houdend met het totale gewicht.


Voorbereiding
Afhangconstructie voor de rail bij voorkeur aanbrengen in de ruwbouwfase, conform de voorschriften van BREEDVELD.

Prijzen
Op aanvraag.

Leveringsvoorwaarden
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, zoals deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24264113.

Levertijd
In overleg met BREEDVELD, ca. 3-6 weken na akkoord tekenwerk.

Leveringsgebied
Wereldwijd.

Transport en montage
Benelux door BREEDVELD, daar buiten in overleg.

Onderhoudscontract
Optioneel, vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud
Oppervlaktematerialen reinigen met schoonmaakmiddelen zonder oplosmiddel.

Reparatie
Onderdelen en plaatmaterialen kunnen worden vervangen.

Garantie
Volgens voorwaarden BREEDVELD, 2 jaar, 100% op onderdelen en arbeidsloon. Indien een onderhoudscontract bij BREEDVELD wordt afgesloten wordt de garantie verlengt naar 5 jaar.

Technische service
Advies, ontwerp, productie, planning en montage.

Referenties
Op aanvraag geven wij u graag een adres in de buurt.


Download BREEDVELD glaswand brochure