Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

Verwisselbare wandplaten geven bestaande wanden NIEUW gezicht

gepost op 02-04-2014 13:02 door H. den Dikken


Dat paneelplaten van mobiele paneelwanden per plaat een andere kleur of afwerking kunnen hebben, is waarschijnlijk niet nieuw. Maar wat u misschien niet wist is dat de paneelplaten van BREEDVELD vrij eenvoudig verwisselbaar zijn door...

Dat paneelplaten van mobiele paneelwanden per plaat een andere kleur of afwerking kunnen hebben, is waarschijnlijk niet nieuw. Maar wat u misschien niet wist is dat de paneelplaten van BREEDVELD vrij eenvoudig verwisselbaar zijn door bijvoorbeeld nieuwe paneelplaten met fotoprints of panelen met andere kleuren of afwerkingen. Handig, want de wanden en de geïntegreerde technieken zelf gaan lang mee, terwijl afwerkingen wel kunnen dateren.

Wandafwerkingen zijn soms gevoelig voor smaakwisselingen of trends. Hotels verwisselen van eigenaar of management wat soms een nieuwe kijk op interieur en uitstraling met zich meebrengt. Vergaderlocaties willen mee met hun tijd en klanten de ambiance bieden die past bij de huidige trends in design en gastvrijheid. De betere restauranthouder weet als geen ander dat goed gefotografeerd eten en drinken de consumptie doet stijgen. 

Managementteams en besturen uit het bedrijfsleven willen in hun boardrooms en vergaderruimtes kunnen pronken met hun producten of diensten. Of dit nu machines, sleepboten of consumentenproducten zijn. De oplossing hiervoor ligt bij verwisselbare platen met fotoprints, waarmee de sfeer en de impact kan worden gecreëerd die op dit soort plaatsen nodig of gewenst is. 

Hoe werkt het? 

De paneelwanden van BREEDVELD zijn opgebouwd uit een robuuste zelfdragende constructie. Aan weerszijden is het frame voorzien van eenvoudig verwisselbare afgewerkte plaatpanelen. Daardoor is het mogelijk om pér paneel een afwerkingsmateriaal, een fotoplaat of een andere kleur toe te passen. 

Uitnodiging aan binnenhuisarchitecten, interieurdesigners of huisfotografen 

We nodigen facility managers en horecamanagers uit om met ideeën te komen om de uitstraling van meeting rooms te upgraden. De wanden bieden de mogelijkheden dus maak er gebruik van. Misschien ligt daar ook wel een prachtige uitdaging voor uw reclamebureau, uw binnenhuisarchitect of uw huisfotograaf. Of misschien is deze mogelijkheid een goede gelegenheid om er eens een kunstenaar bij te betrekken. Samen komen we zeker uit op een vernieuwde uitstraling die past in de huidige tijdgeest. Naadloos afgestemd op de doelstelling en de functie van de ruimte. 

Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze inspiratiepagina:http://breedveld.klikattaca.nl/impressies.php. En ook op facebook posten we regelmatig nieuwe creatieve toepassingen:https://www.facebook.com/BreedveldMobieleWandsystemen 

Neem contact op en vraag vrijblijvend advies. Samen met u bekijken we dan of uw huidige wand geschikt is voor deze potentiële toegevoegde waarde. Telefoon: 0487 542888

Reageren? Stuur een mail naar hdendikken@breedveld.com