Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

The finishing touch

gepost op 26-04-2017 10:48 door BreedveldMobiele wanden zijn van enorme toegevoegde waarde in omgevingen waar flexibiliteit gewenst is. Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. De basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt. Naast esthetiek spelen ook eisen met betrekking tot functie, krasbestendigheid en bijvoorbeeld hygiëne een rol in de keuze voor een wandafwerking.
 

Digitale hardloper
‘Digital print is een absolute topper als het om wandafwerkingen gaat,’ onderschrijft Piet van Boven, wandspecialist BREEDVELD. ‘Wat men ook wenst, wij persen het op het paneel. Zo simpel is dat. Ons lamineerproces zorgt voor een hoge krasbestendigheid. Zo doet digital print ook uitstekend dienst op locaties waar onze wanden intensief worden gebruikt. Met deze wandafwerking creëer je eigenzinnige, opvallende of juist ingetogen looks die je kunt aanpassen wanneer de print veroudert. Want onze wandsystemen zelf doen decennialang optimaal dienst.’

Naast deze topper levert BREEDVELD ook wanden met (echt) leer- of Alcantara. Recent nog exporteerde de producent een aantal paneelwanden voorzien van Alcantara bekleding. In combinatie met de brandwerende eigenschappen en akoestische foam. Waanzinnig mooi én waanzinnig functioneel. En precies waar de Zwitserse hoteleigenaar om vroeg. Ook de antibacteriële wandoplossing doet het goed. Deze afwerking is speciaal ontwikkeld voor medische omgevingen en biedt bescherming tegen de overdracht van schadelijke bacteriën. De antibacteriële wandcoating neutraliseert blijvend en effectief het vermogen van bacteriën te groeien en zich te vermeerderen, gedurende de gehele levensduur van de wand. Goed te weten: krassen en andere vormen van slijtage hebben geen invloed op de antibacteriële werking.
 
Lust voor het oog
Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Spiegels, magneetboard, textiel, metaal, whiteboard en melamine, ze zijn allemaal toepasbaar op de mobiele wandsystemen van BREEDVELD. En natuurlijk mag hout zich ook onder deze wandafwerkingen scharen. Een mooi voorbeeld vindt men in de splitsbare vakantiewoningen van het grootste pretpark van Nederland. Deze wandsystemen zijn voorzien van massief eikenhout. Door het hout te stralen hebben de grove houttekeningen nog meer karakter gekregen. De kleuring en de extra aangebrachte groeven maken het helemaal af.
De juiste afwerkingen maken van de flexibele wandoplossingen een lust voor het oog.

Over BREEDVELD
Met haar mobiele wandsystemen haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte. De focus ligt op flexibiliteit, duurzaamheid, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dat geldt voor alle producten: van eenvoudige paneelwand tot ingenieuze dubbelwandige (smart)glaswand. Dat de BREEDVELD-wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor zich. Een groot deel van de kwaliteit is echter niet zichtbaar. Deze ligt verborgen in de geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Het resultaat: soepel verplaatsbare en stabiele wanden met een ongekend lange levensduur.


Dit artikel is gepubliceerd op de website van NBD Online – april 2017.