Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

BREEDVELD over de grens

gepost op 03-09-2017 12:55 door BreedveldDat BREEDVELD een ambitieuze club is hebben we nooit onder stoelen of banken gestoken. De term kan niet… die kennen we niet ;-). Mede daarom realiseren we de meest geavanceerde oplossingen voor het flexibel indelen van ruimtes. Van geluid reducerende vouwwanden tot oogstrelende verplaatsbare glaswanden. En dat doen we niet alleen in Nederland, ook klanten in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en in Oost-Europese landen gaan inmiddels voor de kwaliteit van onze systemen.

In Nederland en België werken we onder de naam BREEDVELD. In overige landen kent men ons als ATTACA, juist.. de naam van ons productiebedrijf in het Gelderse Horssen. De verkoop van onze mobiele wandsystemen in het buitenland verloopt via lokale agentschappen en in sommige gevallen aan de eindgebruiker zelf.
 
Tevreden klanten
Ruim een eeuw geleden zag BREEDVELD het licht. Sinds die tijd heeft BREEDVELD/ATTACA onverminderd geïnvesteerd in nieuwe technologieën, productiemethodes, markten én -heel belangrijk- ons team. Deze investeringen hebben geleid tot het bedrijf dat we nu zijn: ATTACA is actief op de Europese markt en focust zich op flexibiliteit, duurzaamheid, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dat geldt voor alle producten en al onze klanten, dichtbij of wat verder weg.

Wellicht ten overvloede: ATTACA is LEAN en ISO 9001-, VCA- en FSC-gecertificeerd, voor minder dan topkwaliteit doen we het niet. Wilt u meer weten? Kijk dan eens op de website van ATTACA!