Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

Altijd in bedrijf

gepost op 13-02-2017 15:51 door Breedveld


Met haar mobiele wandsystemen haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte. En met haar onderhoudsservice haalt BREEDVELD decennia láng het beste uit elke ruimte.

Onderhoudsservice
De betrouwbaarheid en levensduur van mobiele wandsystemen zijn afhankelijk van de kwaliteit van de systemen én van het onderhoud. Elk systeem dat de fabriek van BREEDVELD verlaat voldoet aan de hoogst haalbare kwaliteit. Combineer deze kwaliteit met gedegen onderhoud en verzeker uzelf van jarenlang gemak en flexibiliteit. BREEDVELD heeft eigen serviceteams die door heel Nederland allerlei typen verschuifbare wanden onderhouden en repareren. We bieden al onze afnemers bij aanschaf van een BREEDVELD systeem een onderhoudscontract aan. En ja, ook eerder of elders aangeschafte verschuifbare wanden kunt u door ons laten onderhouden..
 
Upgraden
Wanneer u kiest voor BREEDVELD bent zeker van wanden met een lange levensduur. Zo lang, dat het design van uw wanden door de tijd kan worden ingehaald. Ook dan bieden we u graag de helpende hand. Met onder meer digital print, HPL en andere mooie materialen kunnen we uw wanden volledig upgraden. Zo krijgt uw kantoor-, school- of zorgomgeving weer de uitstraling het verdient!